Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

FOTO! A încercat să scape de polițiști cu o mașină de teren plină cu țigări. Cum s-a terminat totul

masina de teren cu tigari (5)Miercuri, polițiștii de frontieră din Vicovu de Sus au depistat în trafic, pe raza localității Putna,  un autoturism de teren marca Mitsubishi Shogun, înmatriculat în Marea Britanie, suspect că este folosit la transportul țigărilor provenite din contrabandă.

La semnalele regulamentare efectuate de poliţiştii de frontieră, şoferul autoturismului a refuzat să oprească, fapt pentru care oamenii legii au pornit în urmărirea maşinii, folosind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei din dotare.

Conducătorul auto și-a continuat deplasarea în mare viteză, a virat pe un drum forestier, unde a abandonat autoturismul.
like-facebook
Din primele verificări s-a constatat faptul că mașina era plină cu ţigări, fapt pentru care a fost condusă la sediul S.P.F. Vicovu de Sus, unde în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 8.370 pachete țigări, marca Ashima, de provenienţă ucraineană.

Țigările în valoare de 83.700 lei au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul în valoare de 6.750 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Vicovu de Sus, iar în continuare se efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate în activitatea infracțională.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*