Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

FOTO! Incendiu de amploare. O casă și anexele a trei gospodării cuprinse de flăcări

incendiu suceava 13Un incendiu de proporții a izbucnit luni după-amiază în localitatea Capu Câmpului. Un apel la 112 anunța că focul a cuprins o șură, dar acesta s-a extins cu repeziciune la anexele din trei gospodării, dar și la o casă de locuit.

Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor. O femeie a făcut un atac de panică și a primit îngrijiri medicale, apoi a fost dusă la spital.
like-facebook

Cert este că focul a izbucnit de la o anexă a proprietarului casei cuprinsă de flăcări, Dumitru Mateș. Acesta i-a ars casa, dar și trei anexe. Mama acestuia a suferit un atac de panică și a fost dusă la spital.

Pe timpul intervenţiei, echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 59 de ani, care făcut un atac de panică, şi fiului acesteia, în vârstă de 26 de ani, care a suferit arsuri minore la nivelul mâinilor. Ambii au refuzat ulterior transportul la o unitate spitalicească. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un motor electric suprasolicitat”, susțin pompierii suceveni.

Din cauza vântului, focul s-a extins la alte două gospodării.

Din câte știu se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor incendiului. Primii care au ajuns la fața locului au ajuns cei de la Serviciul voluntar de pompieri din localitate, apoi pompierii din Gura Humorului și trei autospeciale din Cornu Luncii”, ne-a declarat viceprimarul comunei Capu Câmpului, Gheorghe Tătărău.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*