Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Obiectivul PSD Suceava la alegerile parlamentare: cel puțin 5 locuri de deputat și 2 de senator

intalnire psd frasinSocial democrații și-au stabilit obiectivul pentru alegerile parlamentare din toamnă. Sâmbătă, în localitatea Frasin a avut loc primul Comitet executiv al Organizației Județene a PSD după numirea ca președinte interimar a deputatului Ioan Stan.

Astfel s-au supus votului Comitetului executiv și s-au aprobat: dizolvarea organizațiilor locale din Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului și numirea președinților interimari ( Gheorghe Apetrii în Vatra Dornei,  Adrian Posa în Câmpulung Moldovenesc și  Nicolae Cazacu în Gura Humorului), dizolvarea biroului permanent al Organizației municipale Suceava și numirea ca președinte interimar a lui Dan Ioan Cușnir. La solicitarea unor președinți de organizație locală s-a supus votului și s-a aprobat retragerea sprijinului politic unor membrii PSD aleși consilieri locali pe listele PSD ca urmare a încălcării unor prevederi statutare.

like-facebookÎn continuare președintele organizației județene a enunțat și a supus aprobării membrilor Comitertului executiv strategia de acţiune politică.

„Obiectivul major al acestei strategii este câștigarea alegerilor parlamentare 2016, obținerea de către PSD a cel puțin 5 locuri de deputat și 2 de senator pentru județul Suceava – obiectiv perfect realizabil în contextul rezultatului alegerilor locale în care PSD a obținut conducerea a 63 de primării din cele 114 ale județului. Modul de implementare a acestei strategii va fi evaluat permanet în întâlnirile Biroului pemanent care pentru perioada imediat următoare au fost programate să aibă loc pe 22 iulie la Straja, pe 29 iulie la Vatra Dornei și pe 12 august la Cajvana. Obiectivul principal și demersurile strategiei politice au fost adoptate în unanimitate și asumate cu determinare de cei prezenți fapt subliniat în alocuțiunile primarilor din Dumbrăveni, Crucea, Boroaia, Siminicea și a primarului municipiului Fălticeni, dl. Cătălin Coman. Acesta a adăugat și faptul că între Consiliul Județean și UAT-uri există doar relații de colaborare și că primarii (implicit majoritatea constituită de cei 63 primari PSD) au principalul cuvânt de spus în gestionarea unor probleme la nivelul județului și că obiectivele asumate în campanie de fiecare candidat pot fi atinse prin implementarea de proiecte europene”, se arată într-un comunicat al PSD Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*