Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Cătălin Nechifor, despre plecarea de la șefia CJ: Cu siguranță că au fost și greșeli, dar a greși este omenește

nechifor catalin (2)Fostul președinte al CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a refuzat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, să facă declarații referitoare la alegerile din 5 iunie, când a fost învins de liberalul Gheorghe Flutur, în lupta pentru șefia CJ.

Chiar dacă a spus că nu vrea să facă declarații politice, fostul președinte al PSD a precizat că au fost și greșeli în cei patru ani de mandat. Fostul șef al administrației județene a subliniat că este la conferința de presă în calitate de lider al consilierilor județeni ai PSD.

like-facebook„Sunt în calitate de de lider al grupului de consilieri PSD și vreau să mă axez pe administrație. Vreau să discut despre chestiunile care sunt în plan administrativ și am să am o abordare foarte corectă. Nu o să vin să eu niște lucruri, o să vin să dau răspunsuri pentru că în spate sunt 4 ani de muncă într-o echipă complexă, și mă refer la mine personal, care are și ea trecutul și dreptul să poată să spună liber ceea ce am făcut. Cu siguranță că au fost și greșeli, dar a greși este omenește și sunt convins că se vor corecta în viitor”,  a spus Nechifor.

Fostul lider de partid al social democraților suceveni, care a fost angajat la director adjunct la Servicii Comunale Rădăuți, a spus că s-a învoit de la directorul general pentru a ajunge la conferința de presă, dar că a ajuns la Suceava și cu probleme legate de societate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*