Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Un tânăr vitezoman și fără permis a făcut praf o mașină parcată

accident1Un tânăr de 21 de ani din Moldovița, fără permis de conducere, a făcut praf o mașină parcată, apoi și-a văzut de drum. Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, joi seară, polițiștii Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama, au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat , de 32 ani, din comuna Moldovița cu privire la faptul că acesta şi-a parcat autoturismul proprietate personală în fața casei sale, iar din sens opus a circulat un alt autoturism, care a intrat în coliziune frontală cu autoturismul său, provocându-i avarii, iar conducătorul auto implicat în accident a părăsit locul faptei.
like-facebook
Din cercetări s-a stabilit că un tânăr, de 21 ani, din comuna Moldovița conducea autoturismul proprietate personală dinspre centrul comunei Moldovița spre Vatra Moldoviţei, pe D.J. 176 , iar în satul Hăuceni, a observat că din sens invers circula un alt autoturism care a intrat în depășirea autoturismului care staționa, iar din cauza vitezei, pentru a evita impactul frontal cu acesta, a acționat brusc sistemul de frânare, a părăsit banda circulație și a intrat pe contrasens, lovind frontal autoturismul parcat provocând avarii la ambele mașini în partea din față.

„În urma impactului nu au rezultat victime omenești. S-a procedat la verificarea în evidențele poliței a conducătorului auto de 21 de ani stabilind că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, potrivit unui comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*