Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

Individ suspectat că ar fi jefuit o bancă Raiffeisen, prins în Vama Siret

hotUn bărbat  de aproximativ 30  de ani, suspectat că ar fi jefuit o bancă Raiffeisen din Bistrița, a fost prins, marți seară, în Vama Siret.

El a fost oprit inițial de un polițist din Poiana Stampei și legitimat, iar acesta a trimis datele la Poliția de Frontieră. Individul a fost oprit de oamenii legii exact când încerca să treacă frontiera pe jos. El a fost audiat, apoi a fost dus de polițiști la Bistrița.

like-facebookHoțul a reușit să spargă banca în câteva zeci de secunde. Pe tot parcursul jafului, acesta ține pistolul la capul casierei, pe care o obligă să umple un rucsac cu banii din casierie.

Acesta a intrat și s-a așezat la coadă, în spatele unei femei. La scurt timp după, a scos pistolul, s-a apropiat de casieriță și i-a pus arma la tâmplă. La câteva secunde după, casierița, alături de o altă colegă, a pus banii din casierie într-un rucsac dat de hoț.

După ce casierița reușește să pună toți banii în rucsac, hoțul l-a luat și s-a făcut nevăzut. Abia apoi, angajata băncii a apăsat butonul de panică, situat sub biroul acesteia.

Individul era îmbrăcat cu o bluză albă, o pereche de blugi, o șapcă albă și ochelari de soare. La spate, hoțul avea rucsacul în care au fost puși ulterior banii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*