Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Vezi cine sunt indivizii reținuți pentru evaziune cu mașini și spălare de bani!

bani perchezitii evazionisti suceava (1)Trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore, luni, în urma perchezițiilor care au avut loc în județul Suceava și în județul Iași, la evazioniști de mașini. Este vorba despre doi frați suceveni, Daniel și Maricel Buzec, care au o firmă de vânzare de mașini în Frasin: Autovip SRL. Cel de-al treilea este ieșeanul Cătălin Ovidiu Răchiteanu.

Luni, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au efectuat patru percheziţii, în judeţele Iaşi şi Suceava (la Gura Humorului și Frasin), la trei persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 2.700.000 de lei, prin evaziune fiscală.

like-facebookÎn urma percheziţiilor, au fost ridicați 61.330 de euro, 3.900 de lei, 2 unităţi informatice şi documente contabile. De asemenea, au fost instituite măsuri asiguratorii (sechestru judiciar) pe imobilele persoanelor în cauză, în valoare de aproximativ 350.000 de lei.

La sediul poliţiei au fost aduse trei persoane, pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului, acestea au fost reținute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Activităţile au fost efectuate cu sprijinul poliţiştilor specializaţi în investigarea criminalităţii economice ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi a luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Iași și Suceava. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate a Direcției Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Percheziții în județul Suceava. Sunt vânați evazioniștii


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*