Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Accident grav la Dumbrăveni! Trei persoane au fost rănite

accident masina rasturnataUn accident cu trei victime a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Dumbrăveni. Trei persoane au fost rănite și au fost duse la spital după ce s-au răsturnat cu o mașină, pe DN 29, pe strada Principală.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, cu două autospeciale, sprijiniţi de două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.  La faţa locului au fost identificate două victime, de 22, Răzvan Laurențiu U., şi șoferul Ion A., de 35 de ani, din care una era încarcerată.
like-facebook
„Pompierii militari au luat măsurile de siguranţă specifice, după care au extras victima încarcerată, un bărbat în vârstă de 35 de ani, şi au predat-o unui echipaj SAJ. Ulterior, după audierea martorilor, poliţiştii au aflat că a mai fost implicată o victimă în evenimentul rutier şi au solicitat pompierilor sprijin pentru a o căuta. Militarii l-au găsit pe cel de-al treilea tânăr la o distanţă de aproximativ 40 de metri de locul accidentului, căzut într-un şanţ”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată.

Probabil, acesta, deşi rănit, a plecat pe propriile picioare, dar fiind noaptea a căzut în şanţ şi a intrat în stare de inconştienţă, aşa cum a fost găsit şi de salvatori.

Tânărul, Ionuț G., de 27 de ani, din Salcea, a fost predat unui echipaj SAJ, care l-a transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. El se afla în stare foarte gravă.

Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul rutier.
Din primele verificări au constatat că într-o curbă uşoară la dreapta, un bărbat de 37 de ani, din oraşul Salcea, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens, după care a intrat în şanţul de scurgere a apei pluviale unde s-a răsturnat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologiceîn vederea stabilirii alcoolemiei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*