Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Polițistul- contrabandist de țigări a fost arestat preventiv

politist prins cu tigari de contrabanda (2)Magistraţii Judecătoriei Rădăuți au admis cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți şi au dispus emiterea unui mandat de arestare pe o perioadă de 30 de zile pe numele lui Vasile Marocico, polițistul de frontieră acuzat de comiterea infracțiunii de contrabandă în formă agravantă.

like-facebookAcesta, purtând o uniformă de camuflaj specifică agenţilor de frontieră pe care o deţinea în virtutea funcţiei pe care o exercită folosită în scopul inducerii în eroare a colegilor săi aflaţi în patrulare, şi întrebuinţând în interes personal date operative privind supravegherea frontierei de stat, la data de 28 iunie 2016, în jurul orelor 07.00, a preluat de pe direcţia semnului de frontieră cu nr. SF 661, la aproximativ 50 m faţă de linia de frontieră către interior, cantitatea de 7.470 pachete cu ţigări şi din care 2.500 marca „Marble” fără timbre fiscale de provenienţă duty-free şi 4.970 pachete cu ţigări marca „Ashima”, fără timbre fiscale, de provenienţă extracomunitară, bunuri ce trebuiau plasate sub un regim vamal, cunoscând faptul că provin din contrabandă.

Bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce a început încărcarea cantităţii într-un autoturism de teren marca Mitsubishi Pajero în vederea transportării, activitate prin care a cauzat un prejudiciu estimativ de 82.170 lei.

Magistraţii Judecătoriei Rădăuți au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*