Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Cătălin Nechifor a demisionat de la șefia PSD. Vezi cine i-a luat locul!

nechiforPreședintele organizației județene a PSD, Cătălin Nechifor, a demisionat din funcție. El și-a anunțat demisia, joi, în cadrul Comitetului Executiv Național.

La Suceava, dl. Cătălin Nechifor a avut și o problemă de sănătate în campanie și cu toate astea și-a asumat înfrângerea de la Suceava și Comitetul Executiv l-a desemnat pe dl. Ioan Stan președinte interimar”, a spus președintele PSD, Liviu Dragnea.

like-facebookÎn locul său, președinte interimar va fi deputatul Ioan Stan. Nechifor și-a motivat gestul prin rezultatele obținute la alegerile locale din 5 iunie.

Eu nu știu nimic, nu am fost prezent acolo, așa am aflat și eu că s-a hotărât”, a spus Ioan Stan.

Fostul președinte al Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, actualmente consilier județean, a fost angajat ca director adjunct la Servicii Comunale Rădăuți pe perioadă determinată. Contractul său de muncă a început de marți, iar Nechifor a și fost prezent la serviciu în prima sa zi.

El i-a luat locul lui Tudor Bogdan, care a fost numit ca director general al Servicii Comunale după ce Nistor Tătar a fost ales, la scrutinul din 5 iunie 2016, ca primar al municipiului Rădăuți.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*