Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Doi tineri din Dumbrăveni reținuți pentru furt

retinutiDoi tineri din Dumbrăveni au fost reținuți, miercuri, de polițiști pentru mai multe furturi. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, în continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind tentativa la infracțiunea de tâlhărie, comisă în noaptea de 26/27.06.2016, în dauna unui bărbat din comuna Dumbrăveni, din anexa locuinței căruia s-a încercat sustragerea unui utilaj electric, fiind surprinși de fiul acestuia, care a fost agresat, polițiștii au reuşit probarea activităţii infracţionale a celor doi suspecți, identificați la fiind doi tineri de 20 şi respectiv de 21 de ani, ambii din comuna Dumbrăveni, care au fost reținuți pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind încarcerați în arestul I.P.J. Suceava.
like-facebook
În cursul zilei de 30.06.2016, cei doi suspecţi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de sesizare a instanţei de judecată, în vederea arestării preventive.

Cercetările continuă faţă de cei doi suspecți în vederea probării întregii activităţi infracţionale, cei doi fiind bănuiţi de comiterea şi a altor infracţiuni contra patrimoniului, comise tot pe raza comunei Dumbrăveni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*