Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Patru indivizi trimiși în judecată după un scandal monstru în Longfield Pub din Câmpulung Moldovenesc

bataie la restaurantPatru indivizi au fost trimiși în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, în stare de libertate, pentru loviri și alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și a liniștii publice.

Este vorba despre George Ștefan Flocea, Ionel Flocea, Vasile Tiberiu Flocea și Laurențiu Constantin Lehaci.

Aceștia au provocat un scandal monstru la Longfield Pub din Câmpulung Moldovenesc, au distrus mai multe bunuri din local, au adresat injurii și au agresat niște persoane.

like-facebookÎn noaptea de 15 spre 16 august 2015, George Ștefan Flocea împreună cu inculpaţii Flocea Ionel, Flocea Vasile-Tiberiu şi Lehaci Laurenţiu-Constantin a tulburat ordinea şi liniştea publică în localul Longfield Pub din Câmpulung Moldovenesc str. Calea Bucovinei nr. 14, inclusiv prin acte de violenţă verbală şi fizică comise împotriva persoanelor vătămate M.C., M.A. (aceasta fiind lovită exclusiv de inculpatul Flocea Ştefan George) şi G.S., în urma cărora aceştia din urmă au suferit leziuni fizice ce au necesitat între 2 şi respectiv 14 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, distrugând cu această ocazie bunuri din interiorul localului în valoare totală de 800 lei.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*