Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Focuri de armă după trei contrabandiști. Ce au făcut de frică să nu îi prindă polițiștii

masina cu tigari (4)Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au observat, miercuri dimineață, în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Ulma, trei persoane care se deplasau de la frontieră spre interiorul țării, transportând colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză efectuând somațiile legale prin voce, însă acestea nu s-au supus, au abandonat coletele și au fugit, moment în care lucrătorii au executat mai multe focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.
like-facebook
Nici de această dată persoanele în cauză nu s-au oprit. De frică să nu fie prinși, cei trei indivizi au abandonat marfa, retrăgându-se pe teritoriul statului ucrainean.
Imediat au fost luate măsuri de supraveghere a zonei fiind anunțate și autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment.

La fața locului, polițiștii de frontieră au descoperit 8 colete, învelite în folie de culoare neagră, care conțineau 3.980 pachete țigări, de diferite mărci, în valoare de 43.780 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În continuare, polițiștii de frontiera desfășoară activități specifice în cooperare cu autoritățile de frontieră din Ucraina, în vederea documentării întregii activități infracționale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*