Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Un tânăr s-a dat drept reprezentant al unei companii de energie electrică și a înșelat o bătrână. Polițiștii l-au prins

INSELACIUNE 1Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Vama au reuşit să prindă la scurt timp după comiterea faptei un tânăr de 20 de ani din comuna Păltinoasa care tocmai înşelase o persoană vârstnică, prezentându – se ca reprezentant al unei companii de energie electrică.

Luni, polițiști din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama au identificat pe raza comunei Frumosu, un tânăr de 20 de ani, din comuna Păltinoasa, persoană străină de localitate și care nu a putut justifica prezența pe raza localității.

INSELACIUNE 2În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, în urmă cu puțin timp de la depistare, acesta a indus-o în eroare pe o bătrână de 80 de ani, localnică, prezentându-se ca angajat al unei societăți de distribuție a energiei electrice și a solicitat de la aceasta suma de cca. 100 lei în schimbul verificării contorului de electricitate.like-facebook

În schimbul banilor tânărul de 20 de ani a înmânat persoanei vătămate o bucățică de hârtie tehnoredactată cu o serie de formule matematice. INSELACIUNE 3

La controlul corporal asupra sa s-au găsit, printre altele, suma de 70 de lei în bancnote de 10, 5 și un leu precum și mai multe înscrisuri decupate tehnoredactate cu formule matematice. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „înșelăciune”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*