Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Tânăr dus la spital după ce s-a răsturnat cu o motocicletă

accident motocicletaUn tânăr, în vârstă de 27 de ani, din comuna Șcheia, a ajuns la spital, vineri noapte, după ce s-a răsturnat cu motocicleta.

Potrivit polițiștilor, în timp ce   conducea motocicleta  pe Bulevardul 1Decembrie 1918 din municipiul Suceava, el a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat pe partea carosabilă. Motociclistul le-a spus polițiștilor că   a   efectuat   o   manevră   de   evitare   a   impactului   cu autoturismul condus de un localnic de 48 de ani, care circula pe banda I  și care nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers.

like-facebookVictima a fost transportată  la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale, însă nu a rămas internată.       „Cei doi conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabiliriialcoolemiei. Cercetările   continuă   pentru   stabilirea   tuturor   împrejurărilor   producerii evenimentului rutier”, se arată într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*