Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO! Incendiu de proporții la o casă din Dumbrăveni. Proprietarii au fost duși la spital

incendiu casa dumbraveni (3)Un incendiu de proporții a avut loc, vineri, la o casă din Dumbrăveni. Proprietarii au fost duși la spital după ce soțul a făcut un atac de panică, iar soția a suferit arsuri la mâini.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, sprijiniţi de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dumbrăveni, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui M.P., din comuna Dumbrăveni.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la acoperişul casei şi al unei anexe, construcţii din chirpici, cu astereală din lemn şi învelitori din tablă şi azbociment, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga gospodărie.

Au ars astereala casei pe o suprafaţă de 135 de metri pătraţi şi acoperişul anexei pe 36 de metri pătraţi. S-au degradat planşeul locuinţei, zugrăveala interioară, centrala termică, aparatură electrocasnică şi 4 butelii de aragaz.

like-facebookPe timpul intervenţiei, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava a acordat primul ajutor medical proprietarului, care a avut un atac de panică, şi soţiei acestuia, care a suferit arsuri la mâini. Cei doi au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect.
Pompierii au salvat restul casei proprietarului, o anexă gospodărească şi alte bunuri.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*