Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Cupluri sărbătorite de Primăria Suceava la împlinirea a 50 de ani de căsătorie

cupluri de aur sarbatorite la Suceava (44)Un număr de 19 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie au fost sărbătorite, vineri, de Primăria Suceava, în cadrul unui eveniment festiv. Aflați la vârsta a treia, o parte, însoțiți de copii și nepoți, au ajuns în parcarea Iullis Mall, locul unde a avut loc și deschiderea oficială a manifestărilor intitulate „Zilele Sucevei”.

Organizatorul a fost Primăria Suceava, iar cuplurile, chiar dacă afară a fost caniculă și nu au avut un scaun unde să se așeze, au zâmbit și au așteptat să intre în posesia unei diplome, a unui buchet de flori și au ciocnit un pahar de șampanie cu primarul Sucevei, Ion Lungu.

like-facebookPe scenă, la deschidere au mai urcat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, o delegație a orașului Cernăuți, condusă de primarul Oleksii Kaspruk, deputatul Ion Bălan, viceprimarii Lucian Harșovschi și Marian Andronache.

Temperaturile foarte ridicate au făcut ca sucevenii să prefere terasele acoperite, nu să stea în soare pentru a asculta discursurile aleșilor, fapt ce i-a cam nemulțumit pe vorbitori. Dincolo de sărbătorirea celor 19 cupluri, edilul Sucevei a mai înmânat diplome de cetățeni de onoare unor personalități între care arhitectul Florin Olaș, artistul Ilie Nicolov. De pe scenă, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că în 2017 este posibil „să facem scena lână terase” pentru că acolo este marea aglomerație.

El a transmis sucevenilor „La mulți ani” și a promis pentru anul viitor organizarea unor manifestări frumoase dat fiind faptul că se vor împlini 100 de ani de la Marea Unire.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*