Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Otilia și Cargo, la Zilele Sucevei. Ce alți artiști vor urca pe scenă

zilele suceveiÎn perioada 23 – 26 iunie, vor avea loc Zilele Sucevei. Spectacolul se va desfășura  în parcarea Iulius Mall, iar atmosfera va fi întreținută de artiști precum Otilia, Vescan, dar și Cargo și Maxim. Nu va lipsi nici muzica populară: Fanfara de la Stamate, Ansamblul Artistic Ciprian Porumbescu.

like-facebook

Joi, la ora 19.00, va avea loc un concert Bianca Ciubotaru şi AlterEgo, iar vineri, de la ora 14.00, Fanfara Bucovina a Primăriei Municipiului Suceava. Tot vineri se vor înmâna diplomele de cetățean de onoare, vor fi sărbătorite cuplurile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, apoi va urma un  spectacol folcloric „La hram la Sânziene” cu Fanfara Stamate şi Călin Brăteanu.

Sâmbătă, vor concerta Otilia și Cargo, iar duminică va avea loc spectacolul folcloric „Muguri de cântec” – Ansamblul Artistic Ciprian Porumbescu, concertul Cristian Munteanu şi Pro Music, dar și Vescan şi Maxim. Seara se va încheia cu un foc de artificii.

Evenimentul cuprinde și numeroase manifestări artistice, culturale, dar şi administrative și este organizat de Primăria Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall Suceava. Primăria a alocat  100.000 de lei pentru organizarea Zilelor Sucevei, iar Iulius Mall 50.000 de lei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*