Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Neculai Bereanu: Voi solicita să fie alocate fonduri din fondul de rezervă al Guvernului pentru remedierea problemelor apărute în urma acestor fenomene meteorologice

neculai bereanuSenatorul PSD Neculai Bereanu susține că va solicita Guvernului să se aloce fonduri din fondul de rezervă pentru remedierea problemelor apărute în urma inundațiilor din ultimele zile.

În Judetul Suceava au avut loc fenomene meteorologice care au afecat multe localitati (din zona de munte), au afectat multe familii si in aceste momente grele trebuie sa fim soldari, pentru a gasi solutii sa trecem peste acest impact negativ. Ca senator voi solicita Guvernului sa faca o analiza in regim de urgenta, astfel incat sa fie luate masuri printr-o Hotarare de Guvern ca din fondul de rezerva al Guvernului sa fie alocate fondurile necesare pentru a fi remediate toate problemele aparute in urma acestor fenomene meteorologice”, a spus Bereanu.

like-facebookUn număr de 23 de localități din județul Suceava au fost afectate de inundații. Prăpăd mare a fost în zona Gura Humorului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*