Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Vezi cine va fi noul viceprimar al municipiului Câmpulung Moldovenesc!

Primarul Mihaita Negura

Primarul Mihaita Negura

Noul viceprimar al municipiului Câmpulung Moldovenesc este inginer energetician, unul din cei mai vechi liberali din oragnizația PNL. Este vorba despre Moroșan Nicolae, în vârstă de 60 de ani.

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a declarat că având majoritatea în viitorul deliberativ local, funcția de viceprimar revine în acest mandat PNL. La alegerile locale din 5 iunie 2016,Consiliul Local va avea 12 consilieri PNL ,4-PSD,2-ALDE și 1-independent.

like-facebookVom deține majoritatea în Consiliul Local și sperăm să putem pune în aplicare proiectele pe care ni le-am propus. Noul viceprimar, Moroșan Nicolae, este unul din cei mai vechi liberali, un om cu experiență care va fi alături de noi așa cum a fost mereu, inginer la IRE iar mai apoi la EON, diriginte de șantier la pârtia de schi. Vrem să dezvoltăm orașul, să avem cât mai mulți turiști în zonă și să finalizăm pârtia de schi.Avem proiecte ambițioase și pentru mandatul care urmează și cu ajutorul deliberativului local, al noului președinte al Consiliului Județean,Gheorghe Flutur și a locuitorilor din zonă să punem în aplicare proiectele despre care am vorbit”,  a spus Negură.

Reuniunea Consiliului Local Câmpulung Moldovensc a fost programată pentru data de 24 iunie, ora 10.00 la Casa de Cultură din localitate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*