Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Un sucevean a obligat o fată de 14 ani să se filmeze în ipostaze cu caracter sexual explicit

diicotUn bărbat de 28 de ani, din județul Suceava, a fost arestat, joi, de procurorii DIICOT după ce  ar fi abordat, pe o rețea de socializare, o fată de 14 ani, din județul Vâlcea și ar fi determinat-o să se filmeze în ipostaze cu un caracter sexual explicit, apoi să-i trimită imaginile. El i-a promis fetei o sumă de bani, dar după ce fata i-a trimis filmările, individul i-a cerut altele, recurgând la șantaj.

like-facebookIoan Eminovici a pus, pe 25 aprilie, imaginile pe Facebook, accesibil fără restricție oricărui utilizator al unui cont similar.
La aceeşi dată, minora a fost apelată de un alt individ, Gavrilescu Dumitru-Alin, care ce s-a prezentat a fi un prieten al inculpatului Eminovici Ioan aducându-i la  la cunoștință că deţine imagini compromițătoare cu aceasta, ocazie cu care i-a propus să se întâlnească. Pe fondul unor neînțelegeri avute de persoana vătămată cu familia sa, în noaptea de 02/03.05.2016,  minora a acceptat să se deplaseze la domiciliul inculpatului unde a întreținut raporturi sexuale cu acesta.

Cu ocazia percheziţiei informatice efectuate asupra mediilor de stocare a datelor  informatice aparţinând inculpatului  Eminovici Ioan au fost identificate un număr de 50 de filme video care o înfățișau pe minoră în poziții sexuale explicite.

Suceveanul Eminovici Ioan a fost prezentat Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar inculpatul Gavrilescu Dumitru-Alin cu propunere de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*