Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

FOTO! Impact violent între două mașini. Cinci persoane au fost rănite

accident suceava1Cinci persoane au fost rănite, marți seară, într-un grav accident de circulație care a avut loc pe raza orașului Vicovu de Sus.

Impactul violent între două mașini s-a produs după ce șoferul unei mașini a intrat într-o depășire neregulamentară, a intrat pe contrasens, unde a lovit un autoturism care circula regulamentar. Una dintre victime a rămas încarcerată și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoasă din mașină.

like-facebookModulul SMURD de la Garda de Intervenție Vicovu de Sus a intervenit în urma unui accident rutier produs pe raza oraşului Vicovu de Sus. În sprijinul pompierilor vicoveni au mai fost alertate un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuți şi două echipaje SAJ Rădăuți. Din coliziunea a două autoturisme au rezultat 5 victime, dintre care una a rămas încarcerată între fiare. Pompierii salvatori au luat măsurile de siguranță specifice, au extras victima încarcerată şi au acordat, alături de echipajele SAJ, primul ajutor medical persoanelor implicate în accident. După stabilizare, răniții – doi bărbați, N.I.G. (26 ani) şi C.D. (37 ani), şi trei femei, C.A. (41 ani – încarcerată), B.C. (32 ani) şi R.M. (24 ani) – au fost transportați la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal Rădăuți”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.

La finalul operațiunilor de salvare şi după efectuarea măsurătorilor de către polițişti, un echipaj al pompierilor militari, cu o autospecială cu apă şi spumă, a spălat carosabilul pe care s-au scurs carburanți şi lubrifianți din maşinile avariate, pentru evitarea producerii altor accidente.

Oamenii legii continuă verificările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*