Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Accident! Mașină izbită violent de un microbuz

accident3Un grav accident a avut loc, luni după-amiază, pe DN 17, pe raza comunei Ilișești. Un bărbat de 53 de ani a ajuns la spital după ce, în timp ce încerca să întoarcă mașina, autoturismul a fost lovit din plin de un microbuz condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Frumosu.

Modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Suceava (autospecială pentru descarcerare şi ambulanță SMURD-TIM) a intervenit, în jurul orei 16:50, la un al doilea accident rutier produs astăzi pe DN17, pe raza comunei Ilişeşti”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.like-facebook
accident 4
În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas încarcerat şi a fost extras de către martorii aflați la fața locului, până la sosirea echipajelor prodesioniste.

„Salvatorii au luat măsurile de siguranță specifice, i-au evaluat din punct de vedere medical pe cei doi conducători auto (singurele persoane implicate în accident) şi l-au transportat la spital pe şoferul autoturismului, în vârstă de 53 de ani, pentru investigații suplimentare şi tratament de specialitate”, susține Găleată.

Polițiștii au început cercetările.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*