Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Inedit! Cum și-a dus mireasa la altar un tânăr din Bucovina

nunta (2)Nuntă inedită în Gura Humorului. Un mire, care este împătimit al motoarelor, a venit să își ia iubita de la casa părintească din Bucșoaia -Frasin cu motocicleta. Potrivit tradiției din Bucovina, abia după ce mireasa și-a cerut iertare de la părinți, iar viitorul ginere i-a îmbrățișat de socri, viitorii însurăței pot pleca împreună cu nașii spre cununia religioasă.

Cei doi și-au unit destinele în fața altarului Bisericii Sfinții „Mihail și Gavril” din orașul Gura Humorului. Pasiunea pentru motociclism a familiei Drob este una de ani buni, din tată-n fiu cum s-ar spune, iar acum nepoții subscriu la rândul lor la motoare.like-facebook
nunta (13)
Mirele -Ovidiu Drob a ajuns la casa viitoarei soții, cum altfel, decât cu motocicleta. Mireasa la rândul ei, pasionată de motociclism nu a avut nicio problemă cu urcatul pe motor. Nu numai mirii au mers spre biserică cu motocicleta, ci aproape întreg alaiul de nuntași. Părinți spirituali au fost familia Adriana și Marcu Mintar din Gura Humorului și Oltica și Radu Davidel din Bucșoaia. Mireasa a purtat o rochiță de culoare crem cu dantela făcută special la o casă de modă de prestigiu iar mirele a îmbrăcat o ținută elegantă, ambii atrăgând atenția tuturor celor prezenți la eveniment.

Petrecerea a avut loc la un restaurant din aceeași localitate unde în sala ornată special, în fața mesei mirilor, trona un motor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*