Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! Accident grav cu trei mașini. Șase persoane au fost rănite

accident1Un accident în care au fost implicate trei mașini a avut loc luni  pe DN17, pe raza comunei Ilişeşti. Șase persoane au fost rănite.

Miron Ţebrea, de 65 ani, din municipiul Suceava, a condus autoturismul Hyundai pe drumul naţional 17 în localitatea Ilişeşti, dinspre Suceava spre Gura-Humorului. Ajungând la kilometrul 236+650 metri, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum ( ploaie, carosabil umed), a pierdut controlul asupra direcţiei într-o curbă la dreapta, a acroşat autoturismul Volkswagen, condus din sens opus de numita Elena Liteanu, de 50 ani, din oraşul Gura-Humorului apoi a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune laterală cu autoturismul Volkswagen cu numărul de circulaţie provizoriu, condus de numitul Neculai Popoviciu, de 44 ani, din oraşul Gura-Humorului, care circula dinspre Gura-Humorului spre Suceava, în spatele autoturismului Volkswagen

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto Ţebrea Miron şi a pasagerilor din autoturismul pe care-l conducea, Ţebrea Victor şi Iacobeţ Mihai. Victimele au fost transportate la spitalul judeţean de urgenţă Suceava, pentru acordarea îngrijirilor medicale. La unitatea primiri urgenţe, ŢebreaVictor a primit diagnosticul “ contuzie cot drept”, Iacobeţ Adrian “ contuzie coloană cervicală” iar Ţebrea Miron “tcc, contuzie coloană cervicală, sindrom confuzional”.

De asemenea, în urma accidentului a rezultat avarierea celor trei autovehicule şi a unui parapet de protecţie de pe marginea drumului.

Niciunul dintre șoferi nu era băut.

like-facebook

Deoarece în anunţul iniţial, sosit pe 112, se menţiona existenţa a trei persoane încarcerate, la faţa locului s-au deplasat pompierii militari, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD TIM (terapie intensivă mobilă), precum şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Din fericire, nicio persoană nu a rămas blocată între fiarele contorsionate ale maşinilor. Şi în acest caz, salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă şi au acordat îngrijiri medicale, alături de personalul SAJ, persoanelor implicate în accident. Trei dintre victime, bărbaţi cu vârste de 26, 27 şi 65 de ani, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. Celelalte trei persoane implicate în accident, după evaluarea medicală a salvatorilor, au refuzat transportul la spital”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.

Polițiștii continuă cercetările.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*