Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO! Accident cu cinci victime! Un tir a intrat într-un VW Golf

tir2Un accident cu cinci victime a avut loc, luni, în localitatea Chilișeni din comuna Udești. Cinci persoane au fost rănite.

like-facebook

Constantin Dascaliuc din oraşul Liteni, în timp ce conducea ansamblu format din autoutilitara marca şi semiremorca, pe Dj 208A dinspre localitatea Chilişeni înspre Ştirbăţ, la km 22 +150m, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu autoturismul marca VW Golf condus de Berari Dumitru. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea uşoară a 5 persoane, toate din autoturismul marca VW Golf. Conducătorul autoturismului VW a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, până la sosirea echipei operative, pentru acordarea îngrijirilor medicale, unde i s-a stabilit următorul diagnostic preliminar: „traumatism coloană cervicală, traumatism toraco-abdominal partea stângă, traumatism umăr stâng”. Celelalte victime, pasageri în mașină, au fost diagnosticați astfel: Gheorghe Lucanu- „TCC minor prin accident rutier”, Maria Lucanu: „policontuzionat prin accident rutier”, Gabriela Lucanu a suferit un atac de panică şi Andreea Sava- „TCC, TCF, plagă contuză sprânceană stângă.”

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, procedându-se la recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

tir„La faţa locului s-au deplasat modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare şi ambulanţă SMURD) şi trei echipaje ale Servicului de Ambulanţă Judeţean. Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă – au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, au acordat îngrijiri medicale, alături de personalul SAJ, victimelor implicate în accident. 5 dintre acestea, doi bărbaţi de 27 şi 67 de ani, şi trei femei de 29,32 şi 46 de ani, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava. Cea de-a şasea victimă, şoferul autotrenului, a refuzat transportul la o unitate spitalicească”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.tir3

 

Polițiștii continuă cercetările.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*