Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

O tânără de 28 de ani și-a ascuns în mașină țigări de contrabandă. Polițiștii au prins-o

fata la volanO tânără, în vârstă de 28 de ani, a fost oprită, sâmbătă seară, de polițiștii de frontieră din Siret când încerca să intre în țară cu un Opel în care avea ascunse țigări de contrabandă.

Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, a Alexandrei B. și a bagajelor.
like-facebookAstfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, între podea şi rezervorul maşinii, cantitatea de 300 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.
Ţigările în valoare de peste 360 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Tot sâmbătă, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Siret, jud. Suceava, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice au descoperit, un colet cu ţigări, în zona de responsabilitate.

tigari ascunseColetul a fost transportat la sediul poliţiei de frontieră, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 1.000 pachete cu ţigări, marca Ashima. Întreaga cantitate de ţigări în valoare de peste 10.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar în prezent poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate şi tragerea la răspundere a acestora.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*