Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Individul care a ucis în bătaie un copil de 11 luni vrea în libertate. Vezi decizia instanței!

retinut prinsIndividul care a ucis în bătaie un copil în vârstă de 11 luni a cerut judecătorilor să fie lăsat liber. Claudiu Ilie Rădi a vrut să îi fie înlocuită măsura arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu sau cu controlul judiciar. Tribunalul Suceava i-a respins, însă, vineri cererea. El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Decizia nu este definitivă. Sâmbătă, 7 mai 2016, Tribunalul Suceava a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele lui Claudiu Ilie Rădi, de 22 de ani, din comuna Fântânele, cercetat sub infracțiunea de „loviri sau vătămări cauzatoare de moarte”.
like-facebook
În perioada 18 – 21 aprilie 2016, pe raza satului Sfântu Ilie, comuna Scheia, într-o cameră situată în grajdul fostului CAP din localitate, unde locuiau efectiv concubinii Claudiu Ilie Rădi și Lucia-Gabriela Lelcu, precum și minorul Iustin P., individul de 22 de ani, din comuna Fântânele, l-a agresat pe Iustin P., în vârstă de 11 luni, care, din cauza bătăilor suferite a murit pe 4 mai a.c., pe raza localității Slobozia, comuna Fântânele, în timp ce era dus la spital.

Autopsia cadavrului a stabilit că moartea a fost violentă, datorându-se insuficienței cardio-respiratorii acute posibil consecinței leziunilor meningo-cerebrale secundare unui TCC cu fractură craniană, ce s-a putut produce prin lovire cu sau de corp dur și impact cranian occipital drept, cel mai probabil prin cădere pe un plan dur, fără a se exclude și o lovire de planuri dure – cel mai probabil leziunile fiind produse în intervalul 18 – 21 aprilie 2016.

Amintim că în seara zilei de 4 mai 2016, în jurul orei 21.00, copilașul de nici un an de zile a murit într-o ambulanță în drum spre Spitalul Județean Suceava. Inițial s-a stabilit că mama micuțului se afla la concubinul ei, împreună cu băiețelul de 11 luni, iar după ce l-a adormit pe acesta, a plecat la magazinul din sat .În curte a rămas concubinul mamei, un tânăr de 22 de ani, care le-a povestit polițiștilor că la un moment dat a auzit plânsete din casă. Când a intrat, copilul era căzut lângă pat și plângea. Bărbatul a sunat la 112 și cerut ajutor unui echipaj al Ambulanței. Medicii au sosit în scurt timp la domiciliul acestuia, în comuna Fântânele, l-au preluat pe micul pacient pentru a-l transporta la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Suceava. Din nefericire, copilul a decedat înainte de a ajunge la unitatea spitalicească. În ciuda repetatelor manevre de resuscitare, nu s-a mai putut face nimic pentru copilașul în vârstă de nici un an de zile, în cele din urmă declarându-se decesul.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*