Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Cătălin Miron, schimbat din funcția de președinte al organizației municipale a PNL Rădăuți

mironCătălin Miron a fost schimbat din funcția de președinte al organizației municipale a PNL Rădăuți. Secretarul general al organizației județene a PNL Suceava, Viorel Seredenciuc, ne-a declarat că președintele interimar al organizației municipale a PNL Rădăuți a fost schimbat din funcție ca urmare a rezultatelor slabe obținute la alegerile locale de pe 5 iunie.

Miercuri seară, a avut loc o ședință de analiză a rezultatelor obținute la scrutinul electoral de duminică. S-a convenit că votul pentru CJ a fost unul corect, bun, dar cel pentru primar și Consiliu Local a fost prea slab.
like-facebook
În cadrul ședinței s-a cerut un vot de încredere pentru Cătălin Miron, dar au fost 15 voturi pentru schimbarea lui din funcție și patru pentru păstrarea sa la șefia PNL Rădăuți.

Până la organizarea alegerilor în cadrul organizației, interimatul va fi asigurat de fostul președinte al organizației municipale a PNL Rădăuți, Dumitru Mihalescul.

Cătălin Miron a fost pus interimar în această funcție după o decizie a PNL la nivel central ca toți candidații la primării să fie șefi ai PNL în localitățile respective.


Loading...

loading...

3 Comentarii

  1. Mircea says:

    Corect. E o reactie absolut normala a unor oameni cu mintea la ei care, dupa ce au citit articolul aparut ieri, nu puteau lasa un asemenea specimen sa continuie sa reprezinte imaginea acestui partid. Chiar daca el si cei asemenea lui sunt, probabil, mandrii de a fi fost capabili de asemenea elucubratii post electorale…

    Răspunde
  2. Der Einsame Wolf says:

    Și totuși, din ipostaza de nemercenar, dar bun cunoscător al evenimentelor din Rădăuți, trebuie să atrag atenția asupra duplicității și ipocriziei acestei hotărâri pripite:
    Omul acesta A FĂCUT TOT CE ERA POSIBIL în sprijinul formațiunii politice denumite PNL.
    Mi se par un picuț cam dur ca noul prezident al CJ Suceava, care a câștigat cu o diferență de 25.901, să-i dea a treia cizmă în cur omului care i-a adus nici mai mult nici mai puțin decât 4529 de voturi.
    Este încă o exemplificare a faptului că politica este cea mai veche ocupațiune din lume, fiind muuult, muuult mai ancestrală decât prostituția.
    Omul acesta ȘI-A CHELTUIT BANII PERSONALI, omul acesta și-a tocit pingelele pe străzile bombardate din Rădăuți, omul acesta a înroșit Netul cu acțiuni de promovare mai puțin personale și mai mult a PNL-ului.
    Răsplata: Cea din știre. A treia cizmă-n dos.
    Se pare că Flutur pornește la drum într-un mod total eronat. (deh, are el ceva resentimente și polițe de plătit și din asemenea exemple se poate deduce micimea de caracter a unor așa-ziși LIDERI).

    Răspunde
  3. Der Einsame Wolf says:

    Addendum: cam așa se întâmplă când te însoțești cu grijincu, mironiuc și mihalescul.
    Mai ales cu grijincu – „săgeata” lui tătar din PNL.
    Asta e!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*