Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

A mințit la audieri ca să scape un violator din Câmpulung. A dat vina pe victimă că a fost abuzată!

Ionel Obreja

Ionel Obreja

O femeie care a vrut să scape un violator din Câmpulung Moldovenesc de răspunderea în fața legii  a mințit la audieri. Gabriela Juverdeanu a fost trimisă în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, pentru săvârşirea infracţiunii de „favorizarea făptuitorului”.

like-facebookPotrivit rechizitoriului, în ziua de 4 noiembrie 2015, cu ocazia audierii sale în dosarul de viol, al Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, în calitate de reprezentant al persoanei vătămate Şcoala Profesională Specială Câmpulung Moldovenesc, cu rea-credinţă, a făcut afirmaţii nereale şi subiective cu privire la victima infracţiunii de viol, F.R.I., – susţinând că a fost nesinceră în cursul cercetărilor şi că este vinovată pentru ceea ce i s-a întâmplat – afirmaţii menite să atenueze şi să înlăture răspunderea penală a inculpatului Obreja Ionel Marius, susțin procurorii.

O elevă în vârstă de 16 ani a fost violată sub ameninţarea unui cuţit, chiar în camera în care dormea din clădirea internatului şcolii la care victima învaţă de Ionel Marius Obreja, de 35 de ani.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*