Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Femeie înșelată prin metoda Accidentul. I-au cerut 10.000 de lire!

batranaÎncă o femeie a fost înșelată din metoda Accidentul în județul Suceava. Ea este din Milișăuți și are 73 de ani.

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 01.30, victima a fost apelată pe telefonul fix de o persoană care s-a recomandat ca fiind fiul ei, plecat de mai mult timp în străinătate și care, i-a adus la cunoștință faptul că, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane, a fost reţinut de autorități şi are nevoie de o sumă de bani pentru a fi eliberat pe cauţiune.

like-facebookUlterior, victima a fost apelată pe telefonul fix, de o altă persoană, care, i-a adus la cunoștință faptul că, pentru a fi eliberat pe cauţiune din închisoare, fiul ei are nevoie de suma de 10.000 de lire, bani ce trebuie plătiți unei persoane ce o va contacta la domiciliu.

Astfel, la 07.06.2016, în jurul orei 03.00, la locuința femeii de 73 de ani, s-a prezentat o persoană necunoscută, căreia femeia i-a înmânat suma de 1.800 de lire și 500 lei.

Ulterior, femeia s-a deplasat la locuinţa fiicei sale, situată în apropiere, care l-a sunat pe fratele ei, în străinătate și care i-a comunicat faptul că, nu a fost implicat în nici un accident de circulaţie şi nici nu a trimis pe nimeni pentru a ridica vreo sumă de bani de la mama sa.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului”, potrivit polițiștilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*