Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

FOTO! Accident cu un mort și doi răniți după impactul violent dintre două mașini

accident 2O persoană a murit, iar alte două au fost rănite în urma unui grav accident rutier petrecut, joi după-amiază, la intrarea în Roșiori, comuna Vadu Moldovei.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, accidentul rutier s-a produs între o autoplatformă și un autoturism.

Un autoturism Volkswagen Golf, la volanul căreia se afla un bărbat din Iași, Ion Niculescu, de 38 ani, a derapat, a ajuns în mijlocul drumului, apoi a fost lovit de o autoutilitară marca Iveco cu platformă, condusă de Vasile Șoldan, de 32 ani, din Fălticeni.

accidentÎn urma coliziunii violente între cele două mașini, o persoană a rămas încarcerată, iar ulterior ISU anunța că a decedat. Este vorba despre Ion Niculescu, de 38 de ani.

like-facebookSalvatorii au luat măsurile de siguranţă specifice, au balizat zona, au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori şi au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi. Concomitent, a fost extrasă victima încarcerată, iar paramedicii SMURD şi ambulanţierii au acordat primul ajutor medical răniţilor. Din nefericire, pentru şoferul încarcerat, în vârstă de 38 de ani, s-a declarat decesul, acesta suferind leziuni incompatibile cu viaţa. Din celelalte două victime, una a refuzat transportul la o unitatea spitalicească, iar cea de-a doua a fost transportată la spital, în stare de conştienţă şi fără probleme deosebite”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*