Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Incendiu la Oscar Wilde Pub. Vezi de la ce au izbucnit flăcările!

incendiu pompieriUn incendiu izbucnit, în noaptea de marți spre miercuri, la Oscar Wilde din centrul  municipiului Suceava. Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea incendiului izbucnit la restaurant.

„La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în interiorul bucătăriei, existând pericolul de propagare la întregul local. Pe cuptorul de gătit au fost puse la uscat câteva perne de scaune, care au fost udate de ploaie. Prin efect termic, pernele din poliuretan, cu faţa textilă, s-au aprins şi au început să ardă cu flacără şi cu degajare de fum şi gaze toxice”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.

like-facebookPe lângă pernele care au ars, focul a mai degradat aparatură electrică, materiale plastice, camera frigorifică, ferestre din PVC, precum şi finisaje interioare din bucătărie şi de pe hol.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de cuptorul de gătit / amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de mijlocul de încălzit”, a precizat Găleată.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. doru says:

    Inculților, e Oscar Wilde nu Wild…

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*