Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Fată de 16 ani dispărută. Ce i-a transmis mamei ultima dată

disparutaO fată de 16 ani din comuna Putna a fost dată dispărută de familie după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Disperați, părinții au cerut ajutorul polițiștilor pentru a o găsit pe Florentina Mădălina Cercel.

Pe 27 mai 2016, în jurul orelor 11.00, minora a plecat de la domiciliu și s-a deplasat în municipiul Rădăuți cu un microbuz transport persoane. Ulterior, ea și-a sunat mama și i-a transmis că este în Rădăuți, după care a închis telefonul.  Fata a mai plecat de la domiciliu, fiind găsită în diferite localități din țară.
like-facebook
Semnalmente : constituție atletică, înălțime 1,60-1,70 m, greutate 58 kg, ochi de culoare albastră, păr de culoare roșcat-mahon, creț, ten de culoare deschisă cu pistrui.

La data plecării de la domiciliu minora era îmbrăcată în pantaloni tip blug și hanorac de culoare portocalie, iar în picioare minora era încălțată cu teniși de culoare albastră.

„În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie”, se arată într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*