Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

O șoferiță a intrat cu mașina într-un mal de pământ. Își căuta ochelarii în timp ce conducea

accident1-300x225Inconștiența de care a dat dovadă o șoferiță de 50 de ani din comuna Putna a dus la rănirea unei femei și a copilului acesteia, de doar un an și patru luni. Duminică seară, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209C, în afara comunei Drăgoieşti, din cauza neatenției și a faptului că își căuta ochelarii, o femeie de 50 de ani, din comuna Putna, a intrat pe acostament şi pentru a redresa autoturismul, a virat brusc stânga, intrând în coliziune frontală cu malul de pământ al unui şanţ din partea stângă a direcţiei de deplasare.

like-facebookÎn urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 30 de ani din municipiul Suceava, pasageră în autoturism și a fiicei acesteia de 1 an şi 4 luni, aflată în braţele mamei sale.

„Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-o informare a Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*