Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Accident cu mașina unei școli de șoferi

Masina-scoala-de-soferiUn instructor auto, un bărbat care învăța să devină șofer și un biciclist au fost implicați duminică într-un accident de circulație produs la Frasin.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, în timp ce executa activităţi de instruire auto cu autoturismul la volanul căruia se afla un bărbat de 30 de ani, din orașul Solca, pe DN 17, în intersecţia cu DJ 177A şi str.Stadionului, din orașul Frasin, un bărbat de 43 de ani, din orașul Solca, nu a acordat prioritate de trecere în momentul efectuării virajului la stânga pentru a pătrunde pe str. Stadionului, ocazie cu care, un biciclist de 36 de ani, din comuna Cacica, care circula regulamentar din sens opus, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul, autoaccidentându-se ușor.

like-facebookInstructorul auto, elevul de la volan şi biciclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii continuă cercetările.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*