Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Femeie rănită în timp ce circula cu maxi-taxi

ambulanta accident ranitUn incident mai puțin obișnuit a avut loc duminică la Suceava. În timp ce conducea microbuzul, cu care efectua activităţi de maxi-taxi, pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava, datorită faptului că, nu a respectat distanţa regulamentară în mers și pentru a evita impactul cu autoturismul care circula în faţa sa şi care la rândul său a frânat, un bărbat de 40 de ani, din localitate, a frânat brusc, moment în care, o femeie de 59 de ani, localnică, pasager pe primul loc din partea dreaptă al microbuzului, destinat călătorilor a căzut şi s-a lovit de bordul maşinii.
like-facebook
Din accident, a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerei, care a fost preluată de un echipaj al ambulanţei şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Conducătorul auto şi partea vătămată au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*