Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! Depozit de furaje mistuit de flăcări. Focul a fost pus intenționat

incendiu furaje suceava- suceavanews (5)Un incendiu a distrus un depozit de furaje, duminică după-amiază, în localitatea Mitocu Dragomirnei. Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, sprijiniţi de lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mitocu Dragomirnei, au intervenit cu 3 autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje, proprietar B.M., din comuna Mitocu Dragomirnei.

like-facebookLa sosirea echipajelor, ardea generalizat depozitul de furaje, fără pericol de propagare, acesta fiind amenajat în câmp liber. Incendiul a fost lichidat la ora 0:00. Au ars aproximativ 40 de tone de furaje (fân şi paie).

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat circa 5 tone de furaje”, susțin reprezentanții ISU Suceava.

Polițiștii au început cercetările și au descoperit că focul a fost pus de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din județul Iași, care era nemulțumit de banii primiți de la proprietarul depozitului pentru munca prestată la stână.  Bărbatul a fost reținut.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*