Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

VIDEO! O tânără de 19 ani s-a dat drept polițistă și a luat șpagă bani grei. Vezi cum acționa!

mitaO tânără, în vârstă de 19 ani, din Gura Humorului, a fost prinsă de polițiștii suceveni, în flagrant delict. Ea se dădea drept polițistă și primea bani de la o persoană sub promisiunea falsă că o va angaja atât pe ea, cât și pe fiica acesteia, în poliție.

Pe 23 mai, P. V., de 41 ani, din municipiul Suceava a făcut o plângere la Poliția Suceava la adresa Andreei Rotari, de 19 ani, că ar fi înșelat- cu o sumă de bani.

like-facebookAnchetatorii au descoperit că în perioada ianuarie-aprilie 2016, Andreea Rotari, sub pretextul că este polițistă, a pretins de la persoana vătămată sume de bani pentru angajarea acesteia și a fiicei sale în poliție. În acest scop, persoana vătămată i-a remis fetei, în mai multe tranșe, suma totală de 17.400 lei.
Verificările au stabilit că suspecta a înșelat în același mod și pe partea vătămată I. A. din municipiul Suceava, căreia i-a pretins, primind de la aceasta, la 27.03.2016, suma de 6.400 lei, pentru angajarea în poliție.

Întrucât aceasta a pretins în continuare sume de bani părților vătămate, în același scop, pretextul constituindu-l definitivarea contractului de angajare în poliție, miercuri, ora 12.20, în urma unor activități investigative și de cercetare penală complexe, Andreea Rotari a fost prinsă în flagrant în timp ce primea o nouă tranşă de bani, respectiv suma de 650 lei.

Flagrantul a fost organizat de poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz şi cu sprijinul DIPI şi DOS, în incinta unui centru comercial de pe raza municipiului Suceava.

Prin ordonanţa din 25.05.2016 s-a dispus reținerea lui R.A. de 19 ani din oraşul Gura Humorului pentru 24 ore, urmând a fi făcute propuneri procedurale pentru luarea unei măsuri privative de libertate. Activitățile au fost realizate cu sprijinul de specialitate al DIPI și suportul operativ al DOS – SOS Suceava. Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune”, susțin reprezentanții Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*