Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Accident grav produs de o șoferiță. A intrat pe contrasens și s-a izbit într-un Mercedes Sprinter

accident rutier molid (1)Un grav accident de circulație produs de o șoferiță  a avut loc, miercuri, în localitatea Molid, comuna Vama. Traficul a fost blocat în zonă aproape o oră.

O femeie de 44 de ani, pe nume Cornelia Cioltan, din comuna Berchișești, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Vectra pe DN17, pe raza localității Molid, pe direcția municipiul Vatra – Dornei spre municipiul Suceava, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pe un carosabil ud, a pierdut controlul asupra direcței de deplasare, a intrat în derapaj  și a intrat în coliziune laterală – dreapta cu autoutilitara marca Mercedes   Sprinter   condusă   din   sens   opus.

accident rutier molid (3)Șoferul autoutilitarei, Constantin Cristian Anton, de 35 de ani, din municipiul Suceava, a încercat să evite impactul, dar nu a mai reușit. În accident, șoferița a fost rănită și a fost transportată cu ambulanța la Spitalul de Urgență Sf. Ioan cel Nou din Suceava unde  a fost diagnosticată cu  politraumatism prin accident rutier.

Șoferul de pe Mercedes Sprinter nu era băut, dar șoferița nu a putut fi testată din cauza rănilor suferite. Polițiștii continuă cercetările.accident rutier molid (2)

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*