Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! Contrabandist reținut de polițiști. Avea țigări de aproape 40.000 lei

tigari (3)Un bărbat prins cu țigări de contrabandă a fost reținut, luni, de polițiști. Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus  au observat o persoană care se deplasa de la frontiera de stat către interior (pe direcția localității Vicovu de Sus), transportând colete voluminoase.

like-facebookÎn momentul în care bărbatul a observat patrula poliției de frontieră a abandonat coletele şi a încercat să fugă, însă a fost imediat reținut și identificat ca fiind cetățeanul român I. Adrian, în vârstă de 20 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

tigari (1)În zonă au fost descoperite mai multe colete care conțineau cantitatea de 3.990 pachete cu țigări, marca Ashima Red, de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 40.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar tânărul este cercetat de către polițiștii de frontieră pentru săvârșirea infracțiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă.

„Cercetările se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pe numele lui I. Adrian fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*