Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Monden! FOTO Cătălin Miron și soția sa, Steliana, nași de botez

miron4Liberalul Cătălin Miron, candidat la Primăria municipiului Rădăuți, și soția sa, senatoarea Steliana Miron, au fost, sâmbătă, nași de botez,  în municipiul Rădăuți, acolo unde locuiesc. Cei doi au botezat-o pe micuța Ingrid Antonia, fiica unor foarte buni prieteni de familie.

Botezul a avut loc la Catedrala din Rădăuți. Despre nașul de botez se spune că este părintele spiritual al celui botezat.

„Le urez părinților să se bucure și să fie fericitiți alături de fetița lor”, a spus Cătălin Miron.

miron5Tatăl micuței este un cunoscut medic stomatolog, Bogdan Halus. Petrecerea va avea loc abia după ce va fi finalizată campania electorală, dat find faptul că proaspătul naș este candidat la funcția de primar, fiind prins cu programul electoral.like-facebook

Și dacă Cătălin Miron a avut emoții când a ținut bebelușul în brațe, și fiica acestuia a fost foarte curioasă să vadă cum arată micuța Ingrid, fiind alături de mama și tatăl său. La botezul de la impunătorul edificiu au participat prieteni și rude ale părinților fetiței încreștinate dar și invitați ai nașilor.

Care este rolul unui naș de botez

mironPrin botez el devine ruda duhovniceasca si povatuitor spre Hristos al finului sau, avand o mare datorie fata de acesta. Adica sa-l supravegheze cum creste in credinta, daca este adus regulat la biserica, daca stie rugaciuni, daca se spovedeste si se impartaseste cat mai des si daca parintii lui trupesti ii dau educatie crestineasca. Apoi insusi nasul trebue sa-l sfatuiasca mereu pe calea credintei, sa-i dea carti sfinte, sa-l duca pe la biserici si manastiri si sa poarte grija de el toata viata.

 

 

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*