Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Minoră accidentată de o mașină, pe trecerea de pietoni. Șoferul a fugit de la locul accidentului

politie crima mortO minoră, în vârstă de 16 ani, a fost accidentată de o mașină, vineri, chiar pe trecerea de pietoni. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, accidentul a avut loc pe trecerea de pietoni amplasată pe str. Ana Ipătescu, din municipiul Suceava.

În timp ce traversa regulamentar strada pe marcajul pietonal, o minoră de 16 ani din comuna Ipotești, a fost acroșată și accidentată ușor de un autoturism care circula pe banda a doua de mers, deși autoturismul care circula pe prima bandă a oprit pentru a-i acorda prioritate de trecere, după care a părăsit locul accidentului.

like-facebook„Ulterior, în jurul orei 14.00, în urma măsurilor întreprinse de polițiști, a fost identificat autoturismul implicat în accident și conducătorul acestuia, un tânăr de 19 ani, localnic. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: „vătămare corporală din culp㔺i „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural”, se precizează în comunicatul Poliției.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*