Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

FOTO! Urmărire după o mașină plină cu țigări de contrabandă. Ce a făcut șoferul

tigari (2)Umărire ca-n filme după o mașină burdușită cu țigări de contrabadă, după ce șoferul a refuzat să oprească, sâmbătă, la semnalele polițiștilor.

Polițiștii de frontieră  au depistat în trafic, pe raza localităţii Brodina, un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Germania, suspect că transportă țigări provenite din contrabandă.

La semnalele regulamentare efectuate de poliţiştii de frontieră, şoferul autoturismului a refuzat să oprească, iar oamenii legii au pornit în urmărirea maşinii, folosind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei din dotare.

tigari (3)Conducătorul auto și-a continuat deplasarea în mare viteză, a virat pe o stradă secundară, unde a abandonat autoturismul şi a fugit. Mașina era plină cu ţigări, fapt pentru care a fost condusă la sediul S.T.P.F. Suceava, unde în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.910 pachete ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.like-facebook

În continuarea cercetărilor, câteva ore mai târziu, a fost identificat cetățeanul român I. Constantin, în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava, care a declarat oamenilor legii că el se afla la volanul autoturismului VW Passat implicat în activitatea infracțională.tigari (1)

Țigările în valoare de aproximativ 70.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul în valoare de 6.700 lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Suceava, iar cetăţeanul român este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*