Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

30 de calculatoare oferite de E.on școlilor din Ciocănești și Izvoarele Sucevei

calculatorAproximativ 300 elevi și cadre didactice de la Școlile Gimnaziale din localitățile Izvoarele Sucevei și Ciocănești din județul Suceava știu mai multe despre utilizarea în siguranță a diverselor forme de energie. Compania E.on a donat cu acest prilej 30 de calculatoare pentru dotarea cabinetelor de informatică din cele două unități de învățământ.

like-facebookVoluntarii E.ON continuă seria lecțiilor despre energie în unități de învățământ din zona de activitate, în această săptămână 18 angajați E.ON ajungând la Școlile Gimnaziale din localitățile Izvoarele Sucevei și Ciocănești.

Lecțiile au vizat aspecte legate de utilizarea corectă și în condiții de siguranță a energiei electrice și gazelor naturale, precum și riscul intervențiilor nea-utorizate asupra instalațiilor electrice. Totodată, împinși de curiozitatea spe-cifică vârstei, copiii au adresat întrebări legate de subiectele prezentate , și nu numai.

Totodată, pentru a îmbunătăți condițiile educaționale din cele două unități de învățământ, E.ON România a donat 30 de calculatoare în vederea utilizării optime a cabinetelor de informatică.

Eu și colegii mei suntem încântați că acum putem desfășura ore în cabinetul AeL prin accesarea platformelor educaționale/de învățare, fără să întâmpinăm probleme cauzate de starea de funcționare a calculatoarelor, Mulțumim celor de la E.ON pentru darul oferit’, ne-a spus Ana Maria C., elevă din clasa a VII-a de la Școala Gimnazială Ciocănești.

Doamna profesor Zanfirica Boiciuc, Director al aceleiași unități a declarat: ,,Școala noastră chiar avea nevoie de o schimbare în cabinetul AeL, calculatoarele existente necesitând periodic intervenții din punct de vedere tehnic. Mulțumim pe această cale, reprezentanților E.ON pentru donație, ce va aduce beneficii atât elevilor școlii noastre, cât și procesului de predare-învățare-evaluare. De asemenea, consider foarte utile informațiile teoretice și practice prezentate copiilor în cadrul lecțiilor despre energie’.

La finalul acțiunii de la Ciocănești copiii au pregătit o surpriză, două dintre eleve, costumate în straie bucovinene, au încântat asistența interpretând piese folclorice autentice specifice zonei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*