Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

FOTO! Accident. O șoferiță s-a izbit cu mașina într-un podeț

accidentUn accident de circulație a avut loc luni, pe DN 17, în localitatea Frasin. O șoferiță de 59 de ani din municipiul Suceava, care mergea dinspre Vatra Dornei spre Gura Humorului, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul mașinii și s-a izbit într-un podeț.

like-facebookRănită, Elena Joceski a fost luată de un echipaj SMURD, care a transportat-o la spitalul din Gura Humorului. Din primele verificări, se pare că șoferița ar fi adormit la volan. Ea nu era băută. Polițiștii au început cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovată de producerea evenimentului rutier se face conducătoarea auto Joceski Elena, care a adormit la volan. Conducătoarea auto purta centura de siguranţă în momentul producerii accidentului rutier. Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural”, susțin reprezentanții Poliției.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*