Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Cătălin Miron, hotărât să oprească risipa banului public de la Rădăuți

miron si consilieriiAlegerile din 5 iunie 2016 vor aduce o schimbare majoră în municipiul Rădăuți, o schimbare mult așteptată de locuitori. Oferta lui Cătălin Miron, candidat la funcţia de primar din partea PNL, atrage prin cele 20 de proiecte pe care și le-a propus. Miron susține că vine cu proiecte realiste, sustenabile și în întâmpinarea nevoilor şi aspiraţiilor cetăţenilor. El  a spus că risipa banului public trebuie oprită și că este nevoie de atragerea investiţiilor pentru a fi create locuri de muncă.

like-facebookLa fiecare 4 ani, rădăuțenii au sperat la mai bine. La fiecare 4 ani, rădăuțenii au fost amăgiți. De fiecare dată, la Primărie au ajuns alte măști ale aceluiași sistem. Au avut un singur plan; să câștige voturi. O singură strategie; să supraviețuiască în funcție. Au avut un singur rezultat: dezastrul. A sosit timpul ca şi votanţii să fie pragmatici, să gândească serios la viitorul oraşului, la dezvoltarea lui economică. Nu să fie manipulaţi de nişte „texte” care se repetă din patru în patru ani. Trebuie să fie solidaritate și voință pentru a putea realiza aceste proiecte pe care deja le-a făcut publice dar despre care voi mai aminti”, arată Cătălin Miron.

Lozinca liberalului este cea a reconstrucției: „Nu e timp să căutăm vinovați. Acum trebuie să construim. Și să construim cu cap. E vremea unei strategii pentru Rădăuți.E vreme unui plan pentru rădăuțeni.E vremea rezultatelor concrete,măsurabile și palpabile”.

Candidatura la funcţia de edil-şef pentru Rădăuți, susține Cătălin Miron, nu e o ambiţie politică sau personală, ci o dorinţă mai degrabă: „de ce Rădăuțiul nu poate să devină un nod economic de importanţă majoră, când totul este posibil, dacă te implici cu adevărat?”.

În opinia lui Miron, trebuie recuperat un sfert de secol de stagnare în administrația publică locală, iar singura soluție este munca.

Este nevoie de oameni ai faptelor, este nevoie e bună-credință, de normalitate”, mai spune Miron.

Liberalul mai afirmă că între cele 20 de proiecte țintă pe care le are în vedere, construirea unui complex sportiv constând dintr-un stadion cu 5.000 de locuri, o sală polivalentă, un bazin de înot, terenuri de sport multifuncționale reprezintă priorități pentru Rădăuți.

„Rădăuțiul a avut și are numeroși sportivi și are nevoie de așa ceva. Tinerii se antrenează pe terenuri sub capacitate dar acest complex ar crește chiar și numărul sportivilor și de ce nu, chiar dacă avem campioni internaționali și aceștia ar crește numeric”, a spus Miron.

Un alt proiect este cel de restructurare pe criterii de performanță a SC Servicii Comunale SA Rădăuți.

„Aici sunt multe de făcut și vrem să restructurăm această unitate aflată în totalitate în subordinea Primăriei Rădăuți și unde acționari sunt consilierii locali”, a mai spus Miron.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*