Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Elev bătut de opt tineri în fața unui liceu din Suceava

elev batutOpt tineri au fost reținuți de polițiștii suceveni după ce au bătut un elev de 16 ani, în fața Colegiului tehnic de Industrie Ușoară Alimentară Suceava.

Totul s-a petrecut în după amiaza zilei de 5 mai, când Nicolae Ceza C., de 16 ani, din comuna Șcheia, a mers cu Dimitrie Daniel A., coleg de clasă, din curtea școlii la magazinul alimentar amplasat în exteriorul liceului, în imediata apropiere a porții de acces. De acolo au cumpărat două cafele după care au ieșit din magazin pentru a le consuma. La scurt timp, în fața porții de acces în colegiu, au oprit două autoturisme din care au coborât mai mulţi tineri, care veneau spre ei în grabă.

like-facebookSperiat, Nicolae-Cezar speriat a încercat să fugă, dar nu a reușit pentru că tinerii care coborâseră din mașină l-au ajuns și au început să-l lovească. Între timp, din magazin au ieșit gestionarele de serviciu, care au intervenit și au solicitat agresorilor să nu-l mai lovească. Apoi a intervenit și paznicul colegiului împreună cu un agent de pază, agresorii fugind.

Bătut crunt, tânărul de 16 ani a fost dus cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, unde medicii l-au diagnosticat cu traumatism cranio cerebral uşor, echimoze torace posterior, zona dorso lombară și claviculă stângă.

El le-a spus polițiștilor care l-au interogat că în timpul agresiunii i-a fost distrus și telefonul mobil și că a recunoscut câțiva tineri din grupul agresorilor.

Miercuri, polițiștii i-au identificat pe atacatori. Este vorba despre Cătălin Ilie Puriuc, de 18 ani, Sergiu Paul Rusu, de 20 ani, Marius Gabriel Struţuc, de 18 ani, Lazăr Ioan Nichita, de 20 ani, Ştefan Radu G.,de 16 ani, Sergiu Ştefan U. de 15 ani, Iulian Claudiu Ciurariu de 19 ani, toți din municipiul Suceava și Florin Cosmin Chițescu, de 19 ani, din municipiul București.
Cu toții sunt cercetați pentru comiterea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Ei au fost reţinuţi şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Suceava pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca joi să fie prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Suceava, în vederea audierii şi luării măsurii controlului judiciar.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*