Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Bărbatul care a aruncat cu pietre după polițiști și i-a înjurat, lăsat liber

accident politieBărbatul care a aruncat cu pietre după polițiști și i-a înjurat a fost lăsat liber. Constantin Florin Ciorcan a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți au dispus, miercuri, punerea în mişcare a acţiunii penale față de faţă de bărbatul în vârstă de 41 de ani, domiciliat în comuna Voitinel,pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, distrugere şi a două infracţiuni de „ultraj”.

like-facebookPotrivit procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, Bucșă Adrian, în data de 6 mai în jurul orelor 19.30,  Ciorcan Constantin Florin a condus un autoturism Audi A4, fără a poseda permis de conducere, fiind urmărit pe o distanţă mai mare de 15 km pe raza localităţilor Clit, Marginea, Horodnic de Sus şi Voitinel de către un echipaj de politie format din ag. princ. de poliţie C.L. şi ag. şef adj. de poliţie R.L. ce executau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier, iar în jurul orelor 20,00, după ce a oprit autoturismul în faţa domiciliului din loc. Voitinel, jud. Suceava i-a ameninţat cu acte de violenţă pe agenţii de poliţie, aruncând cu pietre în direcţia acestora, distrugând cu o piatră parbrizul autospecialei de poliţie.

Prin ordonanţa procurorului de caz, față de inculpatul Ciorcan Constantin – Florin s-a dispus măsura reţinerii pentru o durată de 24 de ore, iar prin ordonanța din data de 11.05.2016 s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*