Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Doi tineri arestați după ce au tâlhărit un bărbat

retinutiProcurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți au dispus, joi, punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat, totodată, instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatilor Betean Aurel-Gheorghe şi Bogdan Cătălin, ambii din oraşul Vicovu de Sus pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Potrivit procurorului Parchetului de pe lângă Judcătoria Rădăuți, Adrian Bucșă,în data de 3 mai, după ce în prealabil, în timp ce se aflau la un bar de pe raza loc. Vicovu de Sus, au observat că persoana vătămată S.I. deţine asupra sa o mare sumă de bani, inculpaţii Betean Aurel-Gheorghe şi Bogdan Cătălin împreună cu inculpatul minor B. I., au urmărit-o până când aceasta a ajuns la domiciliu, după care, în jurul orelor 22.30 au pătruns în locuinţa acesteia, unde, după ce în prealabil au lovit-o cu pumnii în zona feţei, i-au sustras acesteia suma de aproximativ 2200 lei şi un telefon mobil marca LG.
like-facebook
Persoana vătămată S.I. a fost prezentată Cabinetului de Medicină Legală Rădăuţi în vederea examinării medico-legale, iar din fişa de constatări preliminare se constatată faptul că numitul S. I. prezintă leziuni pentru care necesită un număr de 5-6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Magistraţii Judecătoriei Rădăuți au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele ambilor inculpati pentru o perioadă de 30 de zile.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*